Operación Niño de la Navidad té punt de recollida a Banyoles

Operación Niño de la Navidad té punt de recollida a Banyoles


Operación Niño de la Navidad una idea que va néixer per regalar pau, llibertat, esperança i alegria.

Operación Niño de la Navidad és el projecte solidari infantil nadalenc més gran del món, dirigit per l’ONG Samaritan’s Purse que, a Espanya, està coordinat per Decisió, una entitat benèfica evangèlica no lucrativa.

Tot va començar a Gal·les, enviant ajuda humanitària i fent voluntariat amb els nens als orfenats de Romania. Des del 1990 s’han enviat capsetes de sabates farcides de regals a més de 111 milions de nens necessitats de 130 països a tot el món.

El 2022 a Catalunya es van involucrar col·legis, ajuntaments i empreses per participar en aquest especial voluntariat i entre molts estats del país, es van aconseguir 50.723 capsetes que van ser enviades a Gabon, els camps de refugiats Sahrauís a Algèria i altres zones del nord de Àfrica. A nivell global, es van recollir més de 10 milions de caixetes i es van distribuir a més de 110 països.

Com es fa una capseta?

1. Es busca una capseta de sabates talla 40 aprox. Es pot embolicar o pintar per personalitzar-la.

2. S’escull qui va dirigida, si a un nen o nena i l’edat de 2-4, 5-9 o 10-14 anys, s’enganxa l’etiqueta a través del fullet promocional que s’aconsegueix al punt de lliurament més proper* o a la web https://operacionninodelanavidad.org/

3. S’omple amb regals, joguines, material escolar o productes d’higiene personal.

4. S’inclou el donatiu de 10€ per cobrir les despeses d’enviament, sense ell, no seria possible dur a terme el projecte. Es pot ingressar en efectiu en un sobre o per transferència directament a la web.

5. Si es vol, es pot incloure una carta, que generi un impacte d’amor al nen que la rebi i així, pugui conèixer o escriure per mail la persona que li va fer el regal.

6. *Es lliura en un punt de lliurament proper. A Banyoles: Església Cristiana FEAM (hi ha temps fins a l’última setmana de novembre)

Es parteix d’Operación Niño de la Navidad ¡Notícies de gran alegria!

Per a més informació @operacionninodelanavidad